Zakelijk Twitter

Monitoring en onderhoud

Om de gewenste resultaten te behalen bieden wij u ondersteuning met onze social media expertise. Neemt u na de inrichting van het profiel voor het onderhoud van uw zakelijk account een jaarabonnement of voelt u meer voor een incompany training zodat u zelfstandig uw account verder uit kunt bouwen? De keuze is aan u of u deze diensten uitbesteedt. Wij verwelkomen bedrijven binnen het MKB graag!

Direct Message

#SoMeDesk geeft interessante Twittertips voor beginnende en gevorderde Twitter gebruikers. Een voorbeeld: met Twitter maakt u sinds kort een Direct Message langer dan 140 tekens, een interessante mogelijkheid voor #klantenservice. Nog een voorbeeld: u ontvangt privéberichten van iedereen door eerst uw instellingen beveiliging en privacy aan te passen. Kijk op #SoMeDesk voor nog meer tips. Succes!

Zakelijk account

Bent u een starter of gevorderd op Twitter? Working Service geeft u advies, helpt u verder, en geeft uw organisatie praktische ondersteuning bij de realisatie of optimalisatie van een zakelijk en succesvol Twitter account. Gedurende één maand of langer wordt uw account ingericht verbonden aan uw website.

Bedrijfsdoelstellingen

Waarom is Twitter zo populair? Hoe ziet een succesvol zakelijk profiel op Twitter er uit? Hoe zet je Twitter zakelijk in? Wat zijn de zakelijke kansen en mogelijkheden voor uw bedrijf met Twitter? Past Twitter binnen uw marketingmix?

Analytics

Wat is eigenlijk de toegevoegde waarde van Twitter gebruik voor zakelijke doeleinden? Met Twitter Analytics is het zakelijk gezien mogelijk om het aantal views van de tweets en de interactie (favoriet maken, replies, retweets, volgen of het klikken in een tweet) van uw tweets te meten. Om gebruik te kunnen maken van Twitter Analytics dient u in te loggen op uw zakelijk Twitter account.

Twitter Ads

Laat uw bedrijf groeien met een nieuwe dienst van Twitter: adverteren met Twitter Ads voor MKB. De mogelijkheden zijn o.a. het vergroten van het aantal volgers; interacties met uw tweets realiseren; een klik naar uw website en de conversie op uw website vergroten. Uw prestaties worden gemeten en de resultaten worden met een zogenaamd dashboard bijgehouden. Net als bij Google Analytics worden de reclameposities per opbod geveild. Als u hulp nodig heeft bij het opzetten van uw advertentie campagnes helpen wij u graag.

Twitter nieuws