zakelijk LinkedIn

Bent u al bekend met de zakelijke mogelijkheden van LinkedIn? Working Service geeft u advies en ondersteunt u bij het opzetten en doeltreffend gebruiken van uw LinkedIn account!
LinkedIn is een sociaal netwerk geschikt om zakelijk aanwezig te zijn met een persoonlijk profiel en een bedrijfsprofiel. Wij hanteren een stappenplan om voor uw bedrijf de profielen aan te maken en zakelijk in te zetten.

5 redenen voor een bedrijfsprofiel:

  • het vergroot de vindbaarheid van uw bedrijf;
  • mogelijkheid tot promotie van uw diensten en producten;
  • plaatsen van uw vacatures;
  • extra bezoek genereren op uw bedrijfswebsite;
  • analyse van uw bedrijfspagina op LinkedIn

5 manieren om klanten te vinden:

  • maak een bedrijfspagina aan op LinkedIn;
  • profileer uw bedrijf in groepen;
  • bekijk wie u al kent bij een bedrijf via companies;
  • vind nieuwe klanten in groepen en in answers;
  • interesseer uw klanten met relevante updates van uw product

meer

Eindelijk een veilig wachtwoord!

Bij het wijzigen van uw wachtwoord stuurt LinkedIn u een e-mail met extra informatie waar en wanneer uw wachtwoord is gewijzigd. Ook wordt vermeld op welk tijdstip deze wijziging is doorgevoerd met gedetailleerde informatie over het apparaat waarop de aanpassing is gedaan met browser informatie, het IP-adres en de fysieke locatie. Bent u niet degene die het wachtwoord van het LinkedIn account heeft gewijzigd? Dan is het aan te bevelen direct op de link 'change your password' te klikken en uw wachtwoord aan te passen.

Wilt u uw LinkedIn archief downloaden?

Via uw pagina privacy en instellingen geeft LinkedIn u de mogelijkheid om op een eenvoudige wijze uw complete LinkedIn archief met al uw data aan te vragen en te downloaden. Klik onder Nuttige links op: archief van uw gegevens aanvragen. Binnen een paar dagen heeft u uw LinkedIn data tot beschikking. U krijgt een mail van LinkedIn met daarin een link opgenomen naar een zip-bestand. Dat bestand bevat meerdere Excel bestanden als uw statusupdates, activiteiten en zoekopdrachten.

Bedrijfspagina’s krijgen makeover

Uw bedrijf en de bijbehorende producten of diensten beter presenteren. Een grote foto boven aan de pagina trekt als eerste de aandacht. Een andere verandering is dat de nieuwsupdates meer in het oog springen. U kunt dankzij een nieuwe toevoeging belangrijke updates zelfs 48 uur in de spotlights zetten. U klikt dan onder het bericht op Laat deze update opvallen. Vervolgens zal het bericht twee dagen lang bovenaan blijven staan.