SEO

Zoekmachinemarketing

Kent u het begrip zoekmachinemarketing? Er zijn echt honderden factoren die de ranking van uw website bepalen zoals techniek en opbouw van de website, content en sociale media. Een website met interessante en nuttige inhoud heeft de meeste impact, techniek en snelheid zijn ook van groot belang. U raakt uw bezoekers kwijt als uw website traag is.

Bedenk vooraf welke zoekwoorden iemand zou gebruiken om uw inhoud te vinden. Door op verschillend zoekgedrag te anticiperen en rekening te houden bij het schrijven van de inhoud kunt u een positief effect hebben op de vindbaarheid van uw website. Dat is één van de vele onderdelen en van de mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie.

Met call-to-action buttons kunt u het doorklikken op uw website ook bevorderen. Naast deze call-to-actions zijn er meer manieren om het doorklikken te bevorderen zoals bijvoorbeeld de tekst te voorzien van links naar andere pagina’s binnen uw website.

Tijdens de quickscan wordt uw website geanalyseerd op de belangrijkste succesfactoren techniek, inhoud, en vindbaarheid! Het rapport geeft een duidelijk overzicht van goede en minder goede aspecten en u ziet welke onderdelen nog extra aandacht nodig hebben.