Parttime online marketing adviseur

success plan
success plan

Interim online marketing adviseur

Bent u op zoek naar tijdelijke, flexibele versterking op het gebied van Online Marketing en Marketingcommunicatie? De interim Online Marketing Adviseur is hiervoor dé ideale oplossing.

Ervaring
Met de nodige ervaring op het gebied van Online Marketing staan we u graag bij in het opzetten, finetunen of implementeren van een online marketingstrategie.

Werkwijze en resultaat
Uitgangspunt is uw opdracht. Samen verkennen we uw vraag, uw bedrijfsdoelstellingen, verwachtingen en randvoorwaarden. Gaat het om meer naamsbekendheid voor uw bedrijf, meer omzet, nieuwe markten of het opzetten en uitvoeren van nieuwe marketing instrumenten? U bent aan het goede adres als het gaat om full-service Online Marketing. Voor de continue optimalisatie van uw website en de online media van uw organisatie hanteren we onder andere de Plan, Do, Check, Act methode. Tijdens de uitvoering evalueren we doorlopend en passen plannen en activiteiten zo nodig aan.

Facturering
Uren doen er niet meer toe, een opdracht heeft in ieder geval een looptijd van 3 maanden voor een vast bedrag per maand. Uiteraard zijn andere oplossingen voor handen zoals Marketing as a Service (MaaS) waar uren er wél toe doen. Parttime Online Marketing leidt tot snelle oplossingen en er is geen adviseur over de vloer als dat niet nodig is. Onze afspraken zijn vastgelegd in een overeenkomst.

Bent u geïnteresseerd in effectieve Online Marketing oplossingen?

Een opdracht bestaat uit onderzoek, analyse, het opstellen en uitvoeren van een plan van aanpak, rapportage en evaluatie.