adverteren

Je zult maar zoveel websitebezoek in één maand krijgen

Een heldere boodschap, een duidelijke afbeelding van het bedrijf, product of dienst en plaatsing op het juiste moment biedt geweldige kansen voor ondernemers. Steeds meer bedrijven verhuizen hun advertentie activiteiten naar het internet waarbij promotie via Facebook als content wordt ervaren. Bovendien kan een Facebook campagne voor adverteren direct opgezet worden en dus ook direct resultaat boeken! Wil je veel mensen bereiken met weinig moeite, dan ontkomt je er niet aan om te adverteren.

De laatste tijd is er veel ophef over het adverteren via Facebook. “Uiteraard moet een commercieel bedrijf geld verdienen, maar juist daarom moeten we het platform gezond houden voor de toekomst”, zegt een woordvoerder van Facebook.

Het blijft aantrekkelijk om met een klein budget voor een advertentie uitzonderlijke goede resultaten te bereiken: bereik, website klikken en leads die geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf product of oplossing. Dus geen nepnieuws, nepadvertenties etc. maar met eerlijke marketing.

Het adverteren op Facebook is een tijdrovende klus. Met de tool van Facebook publiceren en promoten we jouw uiting, een aantal foto’s of een video, met een originele, opvallende advertentie. Met één klik op de call-to-action button leiden we geïnteresseerden naar jouw website of webshop. Heldere statistieken in ons rapport geven tijdens de evaluatie inzicht in het succes van jouw advertentie.

Vragen die veel ondernemers hebben: kom je met adverteren bovenaan in Google en wat zijn de kosten voor het adverteren op Facebook? Meer informatie over het opzetten en de kosten van een campagne via Facebook, Instagram of Twitter.

Via onderstaande button vind je meer informatie!