zakelijk Pinterest

Pinterest zakelijk interessant

Pinterest

Pinterest is de 250 miljoen maandelijkse actieve gebruikers gepasseerd, een toename van 50 miljoen per jaar. In september 2017 stond de teller dus op 200 miljoen en in september 2015 op 100 miljoen. Het merendeel van de gebruikers bevindt zich buiten de VS. Ruim 175 miljard pins (berichten) zijn geplaatst, 100 miljoen meer dan vorig jaar (Bron: Emerce). Inmiddels maken al 3,5 miljoen Nederlanders gebruik van dit kanaal en dat aantal stijgt nog steeds. Een krachtig kanaal om in te zetten voor je marketing dus

Wilt u meer weten over hoe u Pinterest zakelijk kunt inzetten? Bekijk dan onze zakelijke Pinterest omgeving. We pinnen regelmatig op 65 borden over het aanbod van Working Service: Analytics, Marketing, Sociale media, SEO, Advertising, Blogging, Boeken etc.

 

Zakelijk 

Met een stappenplan en een zakelijk Pinterest account heeft u een krachtig kanaal om in een eigen online galerie of showroom uw bedrijf te presenteren. Pinners repinnen en delen de beelden die ze op Pinterest vinden. Voor SEO is dit zeer interessant! Graag vertellen we u hier meer over.

Voor adviesbureau Working Service hebben we het aanbod van diensten met een zakelijk Pinterest account visueel gemaakt. En met een aantal van 32,6k maandelijkse weergaven mogen wij ons op Pinterest succesvol noemen.

 

Interessant

Voor uw organisatie is visualisatie met Pinterest heel goed mogelijk. Wilt u ook een zakelijk Pinterest account en kunt u bij de inrichting daarvan hulp gebruiken? Met een minimum aantal van tien verschillende boards verzorgen we de visuele presentatie van uw bedrijf op Pinterest.
Uiteraard is het verder uitbouwen van uw account een goede optie evenals het maandelijks beheren en bijhouden van uw zakelijk bedrijfsaccount. Klik voor een eerste indruk op één van de afbeeldingen of ga voor meer informatie over Pinterest naar PINTEREST NIEUWS