zakelijk LinkedIn

bedrijfsdoelstellingen met LinkedIn

Bent u al bekend met de zakelijke mogelijkheden van LinkedIn?
LinkedIn wordt steeds meer gebruikt door professionals en door bedrijven die zich via dit netwerk willen profileren. LinkedIn is gemaakt om met andere professionals te linken en om gebruik te maken van elkaars netwerk.

Wij geven u graag advies en ondersteunen u bij het opzetten en doeltreffend gebruiken van uw LinkedIn account!

LinkedIn is als sociaal netwerk geschikt om aanwezig te zijn met een persoonlijk en een zakelijk bedrijfsprofiel. Met een bedrijfsprofiel vergroot u de vindbaarheid van uw bedrijf. Een mooie mogelijkheid om in contact te komen met uw prospects, leads en klanten, maar ook om uw organisatie als expert in het vakgebied te profileren door het uitlichten van uw diensten en producten. Met het inzetten van content marketing laat u aan uw doelgroep zien dat u veel kennis en ervaring binnen uw vakgebied heeft. Onderzoek wijst uit dat potentiële klanten 60% van het besluitvormingsproces al doorlopen voordat ze contact opnemen met hun potentiële leverancier. Door content aan te bieden via uw geoptimaliseerde bedrijvenpagina die voor uw doelgroep relevant en waardevol is, kunt u vele voordelen behalen met een zakelijk LinkedIn account vijf redenen voor een bedrijfsprofiel:

  • het vergroot de vindbaarheid van uw bedrijf
  • mogelijkheid tot promotie van uw diensten en producten
  • plaatsen van vacatures
  • genereren van bezoek naar uw website
  • analyse van uw posts op LinkedIn

Wij hanteren een stappenplan om voor uw bedrijf professionele profielen aan te maken en deze effectief zakelijk in te zetten. Ook geven we een workshop en één op één trainingen. Wilt u meer informatie over het maken van een professioneel LinkedIn profiel?

Gaat u ook ook voor de LinkedIn factor?