Marketing as a service?

marketing as a service

Marketing-service: advisering en ondersteuning

Wij zijn klaar om ondernemingen te adviseren en te ondersteunen in het digitale tijdperk. Onze Marketing as a Service biedt uw organisatie een dienstenpakket op basis van arbeidsuren.

Marketing-service: gemak en voordeel

Op de zakelijke markt worden steeds vaker abonnementen aangeboden op fysieke producten, daarnaast worden er momenteel ook abonnementen op diensten aangeboden. Het doel van een abonnement is gemak en voordeel, in de eerste plaats voor de afnemer. Het maken van stappen naar online identiteit en -branding gaat hierdoor gemakkelijker.

Marketing-service: betrokkenheid en dienstverlening

Wij bieden een abonnementspakket om de kosten zo laag mogelijk te houden.
Een combinatie van diensten, gebaseerd op het niveau van betrokkenheid en ondersteuning die uw organisatie op dat moment nodig heeft. Met wijzigingen zoals het bijstellen van uren per maand gaan we flexibel om. Bijvoorbeeld wanneer de klant op vakantie gaat is er meer of juist geen behoefte aan de dienstenlevering.

Marketingdoelstellingen

Afhankelijk van het gewenste aantal uren verzorgen onze specialisten de optimalisatie van uw website en het management van online marketing en marketingcommunicatie binnen uw organisatie.
Ieder pakket wordt op maat gemaakt voor het bereiken van één of meer van uw specifieke marketingdoelstellingen.
Meer verkopen, betere naamsbekendheid, meer websitebezoekers, meer leads en klanttevredenheid.

Een marketingdoelstelling kiezen ligt niet zozeer bij de keuze, maar meer bij het meten en begrijpen van je marketingresultaten. 

Welke pakketten zijn er?

16 uur

24 uur

32 uur