Sociale Media marketing

Contact met uw klanten via Sociale Media /geen idee hoe?

Een professionele zakelijke aanpak

Tot voor kort waren zoekwoorden (zoekmachinemarketing) en de links (linkbuilding) naar uw zakelijke website belangrijk. Anno 2019 zijn het de sociale media die mede bepalen of uw pagina’s nuttig en relevant zijn voor zoekmachines.

Via sociale media ontdek je waar de klanten behoefte aan hebben.  Potentiële klanten en andere typen belanghebbenden, beschikken minstens over één of soms meerdere sociale mediakanalen. Denk hierbij aan, LinkedIn, Facebook, Twitter, YouTube en Pinterest. Ondanks dat veel van deze sociale mediakanalen een persoonlijk tintje hebben, kunnen deze ook ingezet worden om over de organisatie te communiceren. Onderzoek daarom eerst welke doelgroep u wilt bereiken. Op welk kanaal is de doelgroep het meest actief. Professionele communicatie met klanten gaat het best via een zakelijk account. Plaats een aantal foto’s van dagelijkse werkzaamheden of medewerkers in actie, dat werkt vaak goed. Laat ook zien wat er binnen uw bedrijf gebeurt, daarmee creëert u betrokkenheid bij uw volgers. Wanneer er vragen zijn neem dan de tijd om deze te beantwoorden. Ga de relatie met uw klanten aan en leer de klant steeds beter kennen. Start daarom zo snel mogelijk met één of meer mediakanalen.

U schakelt Working Service in voor uitgekiende sociale media strategieën, voor heldere herkenbare concern- en/of marketingcommunicatie met uw doelgroepen. Wij verzorgen met marketing as a service, de implementatie van sociale media voor uw bedrijf.  Het werkgebied van Working Service ligt verspreid door heel Nederland. Wij stellen de kwaliteit van onze diensten en producten voorop en samen met onze klant- en servicegerichte werkwijze zijn wij uw Online Marketing partner, zodat u altijd en overal optimaal uw werk kunt doen.