Waar vind ik een interim online marketing adviseur?

parttime online marketing adviseur

Ervaring

Bent u op zoek naar tijdelijke, flexibele versterking op het gebied van Online Marketing en Marketingcommunicatie? De interim Online Marketing Adviseur is hiervoor dé ideale oplossing voor het MKB.

Met de nodige ervaring op het gebied van Online Marketing staan we u graag bij in het opzetten, finetunen of implementeren van een online marketingstrategie.

Werkwijze en resultaat

Uw eigen parttime online marketing adviseur helpt bij het positioneren van een product, dienst of merk. Enkele competenties zijn: klantgericht, resultaatgericht, kritisch, creatief en doorzettingsvermogen. De parttime online marketingadviseur heeft een sterke behoefte om a. productief bezig te zijn, b. successen te behalen en c. een positief resultaat neer te zetten door bedrijven het strategische gedeelte uit de handen te nemen en te helpen om bedrijfsdoelstellingen te behalen. Verschillende uitvoerende marketeers worden op deze wijze aangestuurd.

Analyse

Door kritische te kijken naar de huidige situatie, strategie en activiteiten en middelen. Vervolgens stelt de parttime online marketeer vast hoe de doelgroep het beste bereikt kan worden en welke vorm van online marketing het meest rendabel is.

Advies

Verschillende mogelijkheden en verbeterpunten worden in kaart gebracht. Een stappenplan wordt opgesteld en geeft weer hoe de doelstellingen van de organisatie worden behaald.

Uitvoering

De parttime online marketing adviseur stuurt de verschillende online marketeers aan en is verantwoordelijk voor het geheel. Daarnaast kan de adviseur verschillende experts inhuren, zoals een webdeveloper of designer.

Testen en evalueren

Testen worden uitgevoerd en resultaten worden gemeten, om zo altijd zeker te zijn van de beste aanpak. De parttime adviseur bepaalt de effectiviteit van de marketingstrategie, waarna deze – indien nodig – wordt bijgesteld, er wordt voortdurend naar het beste resultaat gestreefd.

Vakgebieden: Google Analytics; zoekmachine marketing; e-mailmarketing; social mediamarketing; videomarketing; marketingcommunicatie.

Facturering

Uren doen er niet meer toe, een opdracht heeft in ieder geval een looptijd van 3 maanden voor een vast bedrag per maand. Parttime Online Marketing leidt tot snelle oplossingen en er is geen adviseur over de vloer als dat niet nodig is. Onze afspraken zijn vastgelegd in een overeenkomst.

Bent u geïnteresseerd in effectieve Online Marketing oplossingen?

Een opdracht bestaat uit onderzoek, analyse, het opstellen en uitvoeren van een plan van aanpak, rapportage en evaluatie.