Offerte online adverteren

cadeau

Doelgroep

Je hebt de  video voorbeelden via Vimeo gezien en bent geïnteresseerd in het adverteren via Internet. Bedenk vooraf waar jouw doelgroep actief is. Als jouw doelgroep dagelijks Facebook bezoekt is dat een prima kanaal om daar jouw bedrijf te promoten. Wij hebben een interessant aanbod om via Facebook te gaan adverteren. Vraag nu naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Persoonlijke coachingsessie

In 3 stappen help ik je in een persoonlijke coachingssessie, zodat je daarna zelf heel gericht op Facebook jouw ideale klant via Facebook kunt bereiken. (zie video). De kosten voor deze persoonlijke sessie zijn 495,- euro exclusief 21% BTW. Deze kosten verdien je in een mum van tijd terug!

Offerte video advertentie

Een andere mogelijkheid is dat we samen aan de slag gaan. Voor één videoadvertentie vragen we je tenminste drie foto’s van jouw bedrijf aan te leveren. We gaan aan de slag de opzet, invulling en strategie. Per campagne hanteren we een vanaf prijs van  495,- euro exclusief 21% BTW.

Instagram

Instagram groeit hard en is populair onder jongeren! En één op de vijf jongeren (18 tot 34 jaar) koopt via Instagram (bron: Emerce). Misschien is daarom Instagram perfect om daar jouw producten of diensten aan te bieden! Een campagne via Instagram werkt op dezelfde wijze tegen dezelfde vanaf prijs. Vraag nu een offerte aan!

Twitter

Veel beginnende bedrijven gebruiken Twitter om daar hun doelgroep te bereiken. Ook met Twitter behalen we zeer gunstige resultaten qua bereik en klikken. Een campagne via Twitter werkt op dezelfde wijze als het adverteren via Facebook en  Instagram.

 Uiteraard tegen dezelfde vanaf prijs.

Na afloop van de Facebook, Instagram of Twitter campagne ontvang je een rapport met de resultaten .

Wanneer je met Internet promotie wilt starten vul dan jouw gegevens in en klik op “verzend”. Wij zullen binnen twee werkdagen contact met je opnemen.

Laat jouw bedrijf ook online stralen! Wacht niet langer maar vraag nu een offerte aan.