Facebook advertentie

Facebook advertentie

Je zult maar zoveel websitebezoek in één maand krijgen /

Steeds meer bedrijven verhuizen hun advertentie activiteiten naar het internet waarbij Facebook promotie als content wordt ervaren. Met personalisatie scoren wij hoog met het investeren in betere targeting van advertenties. Een heldere boodschap, een duidelijke afbeelding van het bedrijf, product of dienst en plaatsing op het juiste moment biedt geweldige kansen voor lokale ondernemers. Bovendien kan een Facebook campagne direct opgezet worden en ook direct resultaat boeken!

Moet uw boodschap opvallen in de geselecteerde plaatsen binnen uw regio? Met een klein budget levert een Facebook advertentie uitzonderlijke resultaten op als het gaat om bereik en website klikken. In overleg bepaalt u aan wie (doelgroep(en) en waar (regio) de promotie wordt weergegeven.

Is adverteren op Facebook een tijdrovende klus? Via onze advertentiekanalen op Facebook en Instagram publiceren en promoten we uw uiting. Wij houden het simpel en maken van uw afbeelding een originele, opvallende advertentie. Met één klik op de call-to-action button leiden we geïnteresseerden naar uw website of webshop. Heldere statistieken in ons rapport geven tijdens de evaluatie inzicht in het succes van uw advertentie.

Wat kost adverteren op Facebook? Een bedrag per klik (CPC), per 1000 vertoningen (CPM) of zelfs per conversie (CPA)? Vragen die veel ondernemers hebben. Welke optie voor uw bedrijf interessant is hangt af van diverse factoren.

Met de inzet van Working Service behaalt u tegen een vast bedrag het maximale uit uw advertentiebudget : een groot bereik en maximaal aantal klikken naar uw website. Geen onaangename verrassingen en hoge kosten achteraf.